## Silver Creek High School eLearning Schedule

| 8:30-9:30   | Orange 1/Blue 1     | 60 min |
|-------------|---------------------|--------|
| 9:45-10:45  | Orange2/Blue2       | 60 min |
| 11:00-12:00 | Orange3/Blue 3      | 60 min |
| 12:00-1:00  | Lunch               | 60 min |
| 1:00-2:00   | Orange 4/Blue 4     | 60 min |
| 2:00-2:25   | Block for questions | 25 min |

Teachers are to remain available from 2:25-2:45pm to answer student questions (Except on Wednesday due to PLC)