| Silver Creek Middle School eLearning Schedule | |
|--|---|
| 8:30-9:15am | 45 min |
| 9:20-10:05am | 45 min |
| 10:10-10:55am | 45 min |
| 11:00-11:45am | 45 min |
| 11:45am-12:30pm | 45 min |
| 12:35-1:20pm | 45 min |
| 1:25-2:10pm | 45 min |
| 2:15-2:25pm | 10 min |
| | eLearning Schedule 8:30-9:15am 9:20-10:05am 10:10-10:55am 11:00-11:45am 11:45am-12:30pm 12:35-1:20pm 1:25-2:10pm |

Teachers are to remain available from 2:25-2:45pm to answer student questions (Except on Wednesday due to PLC)